KONYA / BEYŞEHİR - Doğanbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Şbt

Öğrencilerimizin rahat ve sağlıklı bir ortamda ders işleyebilmeleri için okulumuzdaki zemin duvar boyası ışıklandırma çalışmaları yapıldı. Okulumuzun ana binasından 100 metre kadar uzaklıkta bulunan tuvaletlerimiz bina içine alındı. Bu yeniliğe ön ayak olan okul müdürümüz Ramazan COŞAR'a Müdür yardımcımız Burcu ALTAY'A yardımcı personelimiz İsmail TUMAY'a Memurumuz Hüsna AKALIN'a ve Her biri ayrı değere sahip öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz. Maddi ve Manevi desteklerde bulunan Doğanbey mahallesi muhtarı Ahmet AKALIN'a, Doğanbey Vakfı temsilcilerine ayrı ayrı teşekkür ederiz.

Nis

16 Mart 2023 tarihinde öğrencilerimiz meslek liseleri hayata dokunuyor projesi kapsamında ev ziyaretleri gerçekleştirildi.